Cari Blog Ini

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular Minggu Lepas

Rabu, 10 Februari 2016

Cara Remove Friends Tak Aktif di Facebook

 how to remove inactive friends on facebook cara buang friend tak aktif di facebook reach friends limit

Cara untuk remove atau buang friends anda yang tak aktif atau inactive di Facebook. Yerlah untuk friends di FB kan limit 5000 sahaja. Jadi kalau dah penuh, nak add friend lain dah tak boleh. Ini caranya bagaimana nak buang rakan anda yang dah “mati di fb” ni supaya dapat digantikan dengan sahabat baru yang “masih hidup di fb”. Buat apa simpan akaun yang dah berpenghuni tu..lebih baik bagi peluang kat sahabat lain..
Ok caranya macam ni untuk remove inactive friends on facebook ye:

1- Buka dan wajib guna browser Chrome sahaja.
2- Install chrome extension ni. (klik Add to chrome) -> Inactive Friends Removal

software how to remove inactive friends on facebook cara buang friend tak aktif di facebook reach friends limit
3- Klik Add
how to remove inactive friends on facebook cara buang friend tak aktif di facebook reach friends limit

4- Login ke facebook anda
5- Klik ke bahagia friends atau terus ke https://www.facebook.com/friends
6- Klik pada icon Inactive Removal Friends extension pada bucu kanan browser chrome anda

how to remove inactive friends on facebook cara buang friend tak aktif di facebook reach friends limit
7- Klik butang “Start”

how to remove inactive friends on facebook cara buang friend tak aktif di facebook reach friends limit

8- Skrip ni akan berjalan dan semak akaun anda mana yang akaun dah tak aktif akan dibuang.

how to remove inactive friends on facebook cara buang friend tak aktif di facebook reach friends limit

9- Hasilnya
how to remove inactive friends on facebook cara buang friend tak aktif di facebook reach friends limit

Jangan lupa share dengan sahabat anda. Klik je logo FB kat tepi atau bawah post ni untuk share.
Semoga ini membantu anda

Kredit : http://wanmus.com

2 ulasan:

  1. Friend Remover PRO is no longer available. Its upgraded version is functioning well, for the
    benefit of users, Called FriendFilter Pro.Please check out Friend Remover Pro

    BalasPadam
  2. Hai semua

    Nama saya Ahamad Faudzi Abd dari MALAYSIA. Saya mengalami trauma kewangan kerana saya ditipu dan ditipu oleh banyak syarikat pinjaman dalam talian dan saya fikir bahawa tidak ada yang baik yang dapat keluar dari transaksi dalam talian tetapi semua keraguan saya segera ditenangkan dan hilang ketika rakan saya mula-mula memperkenalkan saya kepada syarikat ALL GLOBAL PEMBERIAN PINJAMAN, saya fikir ia masih akan menjadi permainan penipu yang sama, tetapi rakan saya meyakinkan saya, dan saya juga melihat kesaksian orang lain, saya terpaksa memaksa diri untuk mengikuti semua proses, yang paling mengejutkan setelah memenuhi semua syarat, saya mendapat pinjaman RM 5.000.000 di akaun bank MUAMALAT saya Semasa saya dimaklumkan di telefon saya, saya tidak pernah mempercayainya, nampaknya saya bergegas ke bank untuk memastikan bahawa ia benar dan nyata, dan pinjaman itu ada di sana akaun, saya menariknya tanpa komplikasi dan melaburkannya dalam perniagaan saya Venture.

    Sekiranya anda mahukan pinjaman hari ini untuk perniagaan dan memulakan hidup, syarikat, dan kontrak besar, sila hubungi SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN PEMBERIAN GLOBAL di e-mel mereka di bawah.
    E-mel ............. allglobalgrantloan@gmail.com

    Dan jika anda mahukan maklumat yang tepat dari saya, maka anda boleh menghubungi saya melalui e-mel peribadi saya (aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com)

    Saya adalah PEMANDU Lori biasa, tetapi sekarang saya memiliki Lori dan saya menjadi penyokong besar, saya memberi jaminan kepada anda semua bahawa anda akan mendapat pinjaman anda dari SYARIKAT yang baik ini.

    SYARIKAT: SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN PEMBERIAN GLOBAL
    E-mel: allglobalgrantloan@gmail.com
    Tel ............. +1(304)997-4034
    e_mail .......... [aahamadfaudziabdlatif5@gmail.com]

    BalasPadam

HAK ANDA UNTUK KOMEN

Cara Buat Duit RM50 Hingga RM200 Setiap Bulan Tanpa Henti

  Cara buat duit tanpa henti setiap bulan dengan cara mudah sahaja.. klik sini

Catatan Paling Popular