Cari Blog Ini

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular Minggu Lepas

Rabu, 23 Disember 2015

Pelakon wanita cantik manis ini sah nikah Januari tapi belum sempat peluk Islam


 


Pelakon Marsha Milan Londoh mengakui dirinya masih belum memeluk agama Islam walaupun bakal mendirikan rumah tangga pada 8 Januari ini.

Pelakon filem "Jwanita" berkata usaha untuk bergelar mualaf akan dilakukan dalam masa terdekat meskipun terpaksa berdepan dengan jadual harian yang padat.

"Saya akan bernikah dalam masa terdekat adalah benar. Disebabkan ia diadakan secara tertutup atas permintaan keluarga kedua-dua belah pihak, maka saya diamkan sahaja tanpa menafikan atau mengiakan.

 "Namun begitu, kerana tidak mahu tindakan saya berdiam diri akan menimbulkan sebarang spekulasi yang tidak diingini, hari ini saya tampil memberikan kete­rangan menyatakan hal sebenar," katanya kepada Utusan Malaysia.

Katanya, majlis pernikahan akan berlangsung secara tertutup yang hanya dihadiri ahli keluarga serta kenalan rapat. "Majlis resep­si akan diadakan di Hotel Majestic Kuala Lumpur secara sederhana," katanya sambil memohon peminat mendoakan kebahagiaan bersama bakal suami.

Sebelum ini[a], Marsha telah enggan mengulas hal masuk Islam kerana menganggap urusan agamanya adalah hak peribadi dan bukan untuk perkongsian umum, dan tiada siapa yang memahami keadaannya ketika ini.

Kredit :  http://gigitankerengga.blogspot.my

Anda adalah di antara 43 JUTA pengguna telefon di Malaysia. Tahukah anda pengguna telefon di masa kini sedang menikmati komisen serta bonus yang dibayar kepada mereka setiap bulan? Telefon bukan lagi alat untuk berhubung, telefon kini telah terbukti dapat dijadikan alat untuk menjana pendapatan yang tidak putus setiap bulan. Anda nak tahu?
Kami membina sistem yang lengkap untuk anda hasil dari perbincangan, pengalaman serta ilmu pemasaran yang kami ada. Untuk menjadi salah seorang daripada pengguna telefon yang menjana pendapatan pasif setiap bulan, anda hanya perlu memahami :
Faham Sistem AutoDownline & AutoPlacement

Hadam ilmu yang kami sediakan Praktik teknik yang disediakan
Apabila elemen hebat ini bergabung,maka bersiap sedialah untuk menerima pendapatan yang tidak masuk akal hasil dari bantuan sistem kami ini. Harapan kami dengan bantuan sistem kejayaan ini dapat membantu anda menjadi seorang usahawan online yang berinovasi, berdaya saing dan tidak mustahil, seorang Jutawan atau Multi-Jutawan
Semoga anda sukses dan menambah nilai dalam hidup orang ramai.

klik link sini : http://autod9.com/army 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

HAK ANDA UNTUK KOMEN

Nak beli domain dan nak buat website? boleh cuba link yang di beri...

Nak beli domain mudah dan servis terbaik....  https://secure.gbnetwork.com/aff.php?aff=778    klik banner yang kami beri ini...   Testim...

Catatan Paling Popular