Cari Blog Ini

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular Minggu Lepas

Sabtu, 18 Julai 2020

7 TIPS MELAYAN SUAMI DI RANJANGRamai isteri yang masih tercari-cari tips melayan suami di ranjang untuk mengikat hati suami. Dari ilmu seks oral sehinggalah kepada ilmu bersetubuh, cara melayan suami di ranjang sering mencari carian utama di laman web ini.

Saya telah banyak menulis tentang bagaimana untuk melayan kehendak suami, terutamanya ketika berasmara. Sesuai dengan misi laman web ini – untuk memberikan panduan dan petua melayan suami kepada para isteri yang dahagakan ilmu untuk menyerikan semula hubungan suami isteri yang suram.

Tetapi kenapa masih ramai yang menghadapi masalah untuk melayan suami di ranjang?

CARA MELAYAN SUAMI DALAM ISLAM

Tidak perlu saya beritahu lebih lanjut tentang kewajipan seorang isteri untuk melayan suami di ranjang.

Anda sudah pasti tahu ini adalah kewajipan anda. Anda juga pasti tahu berdosa seorang isteri jika mengabaikan kehendak batin suami. Malah terdapat hadis yang mengutarakan hukum isteri tidak melayan suami.

Menurut Dr. Noah Badut, Penasihat Majlis Agama Islam Johor, apabila membicarakan dosa isteri tidak melayan suami:

 Ini dosa besar dan perlu segera bertaubat sebab Allah syariatkan sesuatu mesti ada kebaikan. Tindakan ini juga boleh jadi murtad kerana menolak secara total syariat yang ditetapkan Allah yang menjejaskan kepercayaan kita ketentuan-Nya.

Oleh itu sebagai seorang isteri yang bertanggungjawab dan ingin sentiasa disayangi suami, anda perlu tahu selok-belok bagaimana teknik melayan suami yang betul.

 Melayan batin suami di ranjang adalah kewajipan seorang isteri. Tiada sebarang alasan! 

PETUA MELAYAN SUAMI DI RANJANG 

Berikut saya beri tips dan petua melayan suami di ranjang. Gunakan petua dan tip melayan suami di ranjang ini untuk mengembalikan kemesraan hubungan anda berdua ketika berasmara.

MERAPIKAN DIRI SEBELUM MELAYAN SUAMI DI TEMPAT TIDUR

Sebelum anda bersama suami, merapikan diri anda adalah sangat dituntut. Suami mana yang suka isteri mereka serabut dan tidak merapikan diri.

Mandi dan membersihkan diri adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk merapikan diri anda sebelum melayan suami di atas katil. Mencukur bulu kemaluan juga boleh membuat anda kelihatan rapi dan bersih di mata suami.

Walaubagaimanapun, ada lelaki yang suka wanita dengan bulu kemaluan, dan ada yang suka wanita dengan kemaluan yang licin. Kenal pasti cita rasa suami untuk menyesuaikan diri dengan kegemaran suami.

BERPAKAIAN MENGGODA SEBELUM MELAYAN SUAMI DI KAMAR 

Tak ramai isteri yang mengambil berat tentang pakaian ketika hendak melayan suami. Berpakaian seksi dan menggoda adalah penting untuk menggoda suami di ranjang dan buat suami lebih bernafsu. Baju tidur seksi, atau pakaian dalam yang seksi sudah pasti boleh membuat suami lebih ghairah dan bernafsu.

Tetapi terdapat juga pakaian lain yang boleh buat suami menelan air liur. Contohnya hanya bertuala atau berkemban juga adalah salah satu pakaian yang seksi di mata lelaki. Begitu juga mengenakan T-Shirt nipis dan berseluar pendek, atau mini skirt.

Ada juga lelaki yang menggemari isteri mereka mengenakan kostum atau cosplay. Sebagai contoh berpakaian seperti jururawat atau polis wanita. Ini dapat memenuhi fantasi suami yang gemar dengan perkara sebegini.

MENINGKATKAN GHAIRAH SUAMI DENGAN TEKNIK FOREPLAY 

Teknik foreplay juga adalah salah satu cara melayan nafsu suami. Permainan foreplay sering dikaitkan dengan kaum lelaki. Banyak tip tentang foreplay yang diberikan kepada lelaki, dan jarang terdapat teknik foreplay untuk wanita. Faktor ini timbul kerana wanita sukar untuk ghairah dan terangsang berbanding lelaki. Tetapi ini tidak bermakna lelaki tidak perlukan foreplay.

Foreplay jika dilakukan dengan betul bukan sahaja boleh buat suami anda lebih bernafsu, malah boleh meningkatkan prestasi beliau ketika bersetubuh. Kenal pasti titik ghairah atau zon erotik pada tubuh suami. Setiap individu mempunyai titik ghairah yang berbeza.

Walaupun kawasan seperti bibir, dada, paha dan punggung dikategorikan sebagai titik ghairah, terdapat kawasankawasan sensitif lain yang unik kepada individu terbabit. Suami anda juga tidak terkecuali. Anda perlu tahu di mana titik ghairah sebenar suami anda. Cium, usap, belai, urut dan gomol kawasan zon erotik suami ketika foreplay.

Buat beliau lemas dalam nikmat dengan layanan anda. Jika anda tak tahu bagaimana nak melakukan teknik foreplay untuk melayan suami di ranjang, anda boleh dapatkan panduan 50 Teknik Foreplay melalui laman web Kamasutra.

MELAYAN SUAMI DENGAN PAYUDARA 

Payudara anda amat seksi di mata suami, walaupun suami tidak menunjukkannya secara terbuka. Ini adalah fakta yang tak dapat disangkal. Oleh itu rugi jika anda tak menggunakan aset anda yang satu ni untuk menggoda dan sebagai salah satu cara melayan suami di bilik tidur.

Terdapat beberapa teknik melayan suami dengan payudara yang boleh anda lakukan, antaranya:

1.MENGENAKAN WANGIAN KHUSUS PADA PAYUDARA 
Sembur sedikit minyak wangi kegemaran anda (atau kegemaran suami) pada payudara sebelum bersama suami di ranjang. Atau sapu losen dan krim pada payudara. Tetapi awas jangan terlalu banyak sehingga menusuk hidung suami.

2. MEMBELAI PAYUDARA ANDA DI HADAPAN SUAMI 
Salah satu teknik menggoda suami dengan payudara ialah dengan membelai dan mengurut payudara anda di hadapan suami. Lakukan dengan aksi menggoda dan manja. Lebih mengasyikkan lagi jika anda mengambil tangan suami untuk membantu anda meramas payudara anda.

3. MEMELUK SUAMI SAMBIL MENGGESELKAN PAYUDARA 
Ketika anda memeluk suami, gesel payudara anda dengan lembut pada tubuh suami. Dalam masa yang singkat suami akan bernafsu dan meningkat ghairah beliau. Anda boleh memeluk suami secara berhadapan, atau dari belakang. Yang penting ialah gesel payudara anda pada tubuh suami.

4. MELAKUKAN “BOOB JOB” KEPADA SUAMI 
Ini adalah teknik melayan suami di ranjang yang jarang diamalkan oleh isteri. Boob job secara ringkas ialah mengurut zakar suami dengan payudara anda. Caranya sangat mudah. Ambil zakar suami dan letakkan di celah lurah payudara anda.

Tolak payudara anda ke dalam dengan tangan supaya kedua-dua payudara anda mengepit zakar suami. Gerakkan tubuh anda ke atas dan ke bawah supaya payudara anda menggesel zakar suami. Cara melayan suami dengan payudara ini mudah dilakukan dan tak memerlukan sebarang kemahiran Tetapi kesannya kepada suami sangat hebat dan boleh meningkatkan nikmat ketika bersetubuh.

SEKS ORAL – SALAH SATU TEKNIK MELAYAN SUAMI TERBAIK 

Seks oral juga adalah salah satu teknik bersetubuh yang perlu anda amalkan untuk melayan suami dengan baik. Malangnya tak ramai isteri yang ingin mengamalkan teknik ini kerana berasa kotor atau jijik dengan zakar suami. Rugi betul, kerana teknik melayan suami ini adalah salah satu teknik berkesan yang boleh buat zakar suami keras sepenuhnya sebelum bersetubuh.

Jika anda belum pernah melakukan seks oral kepada suami, caranya tidak sesukar yang anda sangkakan. Berikut saya beri teknik terbaik untuk menghisap zakar suami.

1. PASTIKAN ZAKAR BERSIH
Sebelum mula melakukan seks oral pada suami, pastikan zakar suami benar-benar bersih dari sebarang kotoran. Anda boleh jadikan aktiviti membasuh zakar suami di bilik mandi sebagai salah satu rutin sebelum bersetubuh. Gunakan sabun atau gel mandian untuk membersihkan zakar suami. Bonus, zakar suami berbau lebih harum untuk anda belai.

2. MULAKAN DENGAN MEMBELAI ZAKAR Sebelum anda mula menghisap zakar suami, belai dahulu zakar suami dengan tangan anda. Dalam erti kata lain, lancap zakar suami dengan tangan. Lakukan dengan lembut – jangan tergesa-gesa. Tujuan utama anda melancap zakar suami ialah untuk buat zakar suami separa keras supaya mudah untuk anda hisap.

3. MENJILAT ZAKAR SUAMI
Setelah zakar suami sedikit keras, mulakan dengan menjilat zakar suami. Cium kepala zakar dengan lembut dan teruskan dengan lidah anda. Jilat keseluruhan zakar, dari pangkal zakar sehinggalah kepada kepala zakar. Perbuatan ini bertindak sebagai membasahkan zakar suami untuk aksi seterusnya.

4. MENGULUM ZAKAR SUAMI
Apabila anda rasa suami sudah bersedia, kulum kepala zakar dengan mulut. Lakukan perlahan-lahan, jangan tergesa-gesa. Kepam bibir anda dan masukkan kepala zakar ke dalam mulut. Ini penting untuk mengelakkan gigi anda daripada bergesel dengan zakar. Tidak perlu saya beritahu apa yang akan berlaku jika gigi anda terkena zakar suami. Dalam masa yang sama gunakan tangan anda untuk melancap batang zakar sambil anda mengulum zakar dengan mulut. Anda juga boleh menggunakan tangan yang sebelah lagi untuk meramas lembut buah zakar suami.

5. MENGHISAP ZAKAR SUAMI
Masukkan kepala zakar suami ke dalam mulut anda perlahan-lahan. Jangan masukkan terlalu dalam, cukup sekadar mulut anda melitupi kepala zakar suami. Kesilapan yang selalu dilakukan ramai wanita ketika menghisap zakar suami ialah memasukkan zakar terlalu dalam. Akibat daripada perbuatan ini menyebabkan mereka merasa mual dan hendak muntah.

Persepsi yang salah ialah lebih dalam menghisap zakar, lebih nikmat suami. Ini adalah salah. Yang penting bukan dalam atau cetek, tetapi teknik menghisap zakar suami yang dilakukan. Lakukan gerakan naik turun pada zakar suami.

Jangan terlalu kuat, dan pastikan gigi anda tidak menggesel zakar. Anda juga boleh menyedut sedikit semasa menghisap. Ini akan buat suami lebih nikmat dan asyik. Ada pasangan yang menggunakan seks oral sebagai salah satu cara untuk membuat suami klimaks dan pancut. Ini sering dilakukan sebagai salah satu cara melayan suami ketika haid atau uzur.

Saya telah menulis dengan terperinci bagaimana melayan suami ketika datang bulan pada tip yang lepas. Memilih posisi seks oral yang sesuai juga sangat penting ketika melakukan seks oral. Ini juga telah saya bincangkan dengan terperinci pada tips posisi seks oral terbaik.

MELAYAN NAFSU SUAMI DI RANJANG DENGAN BERSETUBUH 

Selepas melakukan seks oral kepada suami, sudah tiba masanya untuk anda melayan nafsu suami dengan bersetubuh. Jika anda memilih untuk melakukan seks oral sebelum bersetubuh, anda yang akan mengawal situasi berbanding suami.

Anda boleh memilih untuk terus bersetubuh dengan berada di atas suami. Posisi-posisi bersetubuh wanita di atas seperti cowgirl atau reverse cowgirl sangat sesuai untuk situasi ini. Atau anda juga boleh memberi baton kepada suami supaya beliau yang memulakannya dengan posisi missionary atau

sebarang posisi bersetubuh kegemaran beliau.

MENCUBA POSISI JIMAK BARU UNTUK MENINGKATKAN NAFSU SUAMI 

Salah satu petua melayan suami di ranjang, yang boleh meningkatkan nafsu suami adalah dengan mencuba posisi jimak atau posisi bersetubuh yang baru. Petua ini jarang diamalkan oleh kebanyakan pasangan kerana rata-rata pasangan selesa dengan posisi jimak yang sering dilakukan ketika bersetubuh. Ini sangat rugi kerana posisi jimak yang baru akan memberi nikmat bersetubuh baru yang belum pernah anda berdua alami.

Ini juga adalah salah satu teknik terbaik untuk memberi nafas baru dan menyegarkan kembali pengalaman bersetubuh yang semakin membosankan. Sebagai isteri, anda perlu mencuba sedaya upaya untuk membuat suami puas di ranjang. Mencuba posisi-posisi jimak yang baru adalah salah satu daripada petua yang perlu anda usahakan untuk mengikat nafsu suami supaya setia kepada anda.

Anda boleh dapatkan posisi-posisi jimak baru melalui panduan Kamasutra Bergambar. Panduan ini mengandungi 102 posisi jimak terbaik yang telah terbukti boleh memberi kepuasan sepenuhnya kepada pasangan suami isteri.

MELAYAN SUAMI SELEPAS BERSETUBUH 

Apa yang perlu dilakukan selepas selesai bersetubuh. Kebiasaan setiap pasangan yang telah lama mendirikan rumah tangga adalah membuat hal masing-masing.

Ini juga adalah salah satu kesalahan di ranjang yang sering dilakukan oleh pasangan suami isteri. Tidak bermakna anda tidak boleh terus melayan suami selepas bersetubuh. Terdapat pelbagai petua yang boleh anda amalkan jika anda ingin memberi pengalaman bersetubuh yang sempurna kepada suami.

Antara cara melayan suami selepas bersetubuh yang boleh anda amalkan ialah:

1. TERUS MEMBELAI SUAMI
Anda hanya perlu memeluk suami atau membelai suami sambil berbicara. Bincangkan sebarang hal asalkan anda dapat membuat suami terus memberi perhatian kepada anda. Tetapi jangan pula membicarakan masalah yang berat atau perkara yang boleh membuat kepala suami semak.

2. BERSIHKAN DIRI ATAU MANDI BERSAMA SUAMI
Mandi bersama selepas bersetubuh adalah perbuatan yang sangat romantik. Tambahan lagi jika anda mengambil kesempatan ini untuk membersihkan badan suami, dan suami pula melakukan perkara yang sama. Perbuatan ini secara tidak langsung akan meningkatkan keintiman dan sebagai salah satu teknik yang baik untuk melayan suami selepas bersetubuh.

3. RANGSANG SUAMI UNTUK PUSINGAN KE 2
Jika anda masih bernafsu dan suami juga kelihatan masih segar, tidak menjadi masalah untuk anda berdua mengulangi bersetubuh. Anda boleh rangsang suami supaya beliau kembali bernafsu untuk kembali bersetubuh.

Apa pun tip yang anda amalkan, yang penting jangan abaikan suami selepas bersetubuh. Tunjukkan yang anda sangat-sangat menghargai pengalaman di ranjang sebentar tadi.

CUBA TIPS ISTERI MELAYAN SUAMI DI RANJANG UNTUK MENGIKAT HATI SUAMI

Jika anda telah membaca petua melayan suami di ranjang yang panjang lebar ni sampai habis, tahniah saya ucapkan. Ini menunjukkan anda benar-benar ini menunaikan tanggungjawab anda sebagai isteri yang baik dan ingin memuaskan suami sepenuhnya. Tetapi jangan baca sahaja. Gunakan ilmu ini, dan amalkan petua dan tip melayan kehendak suami ini untuk meningkatkan kembali kemesraan anda berdua. Lakukan secepat mungkin, jangan tunggu sehingga terlambat. Anda juga yang menyesal nanti. 

1 ulasan:

 1. Numpang promo ya Admin^^
  ayo segera bergabung dengan kami di ionqq^^com
  dengan minimal deposit hanya 20.000 rupiah :)
  Kami Juga Menerima Deposit Via Pulsa & E-Money
  - Telkomsel
  - XL axiata
  - OVO
  - DANA
  segera DAFTAR di WWW.IONPK.ME (k)
  add Whatshapp : +85515373217 x-)

  BalasPadam

HAK ANDA UNTUK KOMEN

Nak beli domain dan nak buat website? boleh cuba link yang di beri...

Nak beli domain mudah dan servis terbaik....  https://secure.gbnetwork.com/aff.php?aff=778    klik banner yang kami beri ini...   Testim...

Catatan Paling Popular