7 Manfaat memegang ZAKAR?!!!!

MAAF INI BUKAN PORNO: tapi untuk kesihatan terutama buat semua wanita yang bergelar Ibu atau Isteri
wanita Pegang zakar

Manfaat memegang ZAKAR (Titit/Penis)

Memegang zakar boleh menjaga keseimbangan sistem kardiovaskular. Ketika Anda memegang zakar pasangan dalam waktu yang lama, degupan jatung boleh meningkat hingga 110 per minit. Ini boleh menjadi latihan yang bagus utk kesihatan jantung.

Memegang zakar pun boleh membuat berat badan Anda tetap stabil atau bahkan berkurang. Hal ini disebabkan, memegang zakar selama 5 minit dapat membakar 12 kalori.

  1. Memegang zakar juga dapat mencegah penghasilan hormon stress, glukokortikoid. Hormon inilah yang menyebabkan tekanan darah tinggi, lemah otot dan insomnia.

  2. Inginkan wajah kekal muda? Jika begitu, jangan ragu untuk lebih kerap memegang zakar. Dengan memegang zakar, lebih drp 30 otot wajah bergerak sehingga berguna untuk meningkatkan aliran darah ke kulit wajah dan menghaluskan kulit.

  3. Selama ini memegang zakar dianggap sebagai perbuatan yg tidak sopan. Tetapi pada kenyataanya memegang zakar membolehkan kita awet muda, jg ubat semulajadi yg dapat mengekalkan awet muda, merangsang sistem kekebalan tubuh, akhirnya ia dapat menghasilan antibodi yang mampu melindungi Anda dari virus. Proses ini disebut cross-imunoterapi.

  4. Setelah memegang zakar, pernafasan wanita akan menjadi lebih cepat. Rata-rata setelah memegangnya, orang akan menyedut dan membuang nafas 60 kali dalam satu minit. Sedangkan dalam keadaan normal, hanya 20 kali tiap satu minit. Menyedut dan membuang nafas lebih kerap akan mencegah berbagai gangguan di paru-paru.

  5. Memegang zakar lebih drp 3 minit akan merangsang tubuh menghasilkan rantaian kimia yang akan menghancurkan hormon penyebab stress.

Pisang zakar

So. fakta telah dikongsikan tunggu apa lagi . Untuk yang belum mendirikan rumah tangga percepatkan tarikh pernikahan anda supaya anda boleh turut sama menerima manfaat berikut. Dan kepada wanita yang telah bersuamai jangan sia-siakan zakar suami anda demi sekihatan dan kesejahteraan rumah tangga anda berdua. Jangan malu sebenarnya suami anda tue tunggu jer tue. hehehe
Kredit : helmimokhtar.wordpress.com

Ulasan

Catatan Paling Popular

[PETUA] Zakar Panjang, Besar dan Air Mani Pekat dan Banyak.

KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Manfaat suami Menghisap Payudara Isteri

11 TANDA-TANDA WANITA BERNAFSU YANG MELAMPAU YANG HARUS ANDA KETAHUI..

Sebab Sebenar Kenapa Suami Suka Peluk Isteri, Tahu Tak Apa Maksudnya.?

TEKNIK SPONTAN MENGGODA ISTERI

Cara Remove Friends Tak Aktif di Facebook

Melancap atau Onani tidak bahaya sekiranya..

Bagaimana Saya Mendapat RM716,000 Untuk Membeli Kereta Idaman Saya Dalam Hanya Empat Bulan

Catatan Popular Minggu Lepas

KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

[PETUA] Zakar Panjang, Besar dan Air Mani Pekat dan Banyak.

Melancap atau Onani tidak bahaya sekiranya..