Cari Blog Ini

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular Minggu Lepas

Rabu, 22 November 2017

Petua Lama Untuk Zakar Besar Dan Panjang

Untuk Bacaan Dewasa Sahaja!

Apapun tindakannya hanyalah untuk membahagiakan pasangan. Makanya lebih afdal menjurus kepada yang halal, jangan suka mencari yang haram! Macam-macam petua telah diamalkan. Ada yang menggunakan minyak lintah gunung. Dah la mahal, habis sebotol tapi macam tu jugak. Ada yang beli alat vacum macam iklan di laman porno tu, sekejap jer tapi hasilnya wal asal balik asal. Duit banyak dah habis. Apapun jangan sesekali berputus asa kawan...  Apa kata cuba petua tradisional... Free saja asalkan rajin berusaha!

Semasa zakar masih lembik, pegang dan tarik kepala zakar ke bawah antara kedua belah kaki, tarik ke sebelah kiri dan tahan selama lebih kurang 5 minit. Lakukan  sebanyak 3 kali sehari (sewaktu mandi pagi, tengahari dan petang ) nescaya dapat membantu membesar saiz, memanjang dan menguatkan serta mengeraskan zakar anda. Cuba sekarang juga!.Biasalah orang pompuan ni, nak cakap malu, tapi memang mereka suka yang besar dan panjang..

kredit : http://kongsion9.blogspot.my

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

HAK ANDA UNTUK KOMEN

Nak beli domain dan nak buat website? boleh cuba link yang di beri...

Nak beli domain mudah dan servis terbaik....  https://secure.gbnetwork.com/aff.php?aff=778    klik banner yang kami beri ini...   Testim...

Catatan Paling Popular