Bagaimana Saya Mendapat RM716,000 Untuk Membeli Kereta Idaman Saya Dalam Hanya Empat Bulan

Wang anda mencukupi? Anda memiliki segala yang diidamkan? Adakah anda gembira dengan kehidupan sekarang? Jika jawapannya ‘Ya’, jangan bazir masa dan tutup halaman ini.
Sesiapa yang menjawab ‘Tidak’, teruskan membaca. Saya akan beritahu rahsia untuk berhenti kerja sepenuh masa anda dan mula membuat RM1600 atau RM2400 setiap hari dalam masa 2 hari, terus dari rumah anda.
Saya telah berjaya melakukannya, dan jika anda mahu, anda juga boleh berjaya! Saya tidak rugi jika berkongsi rahsia ini bersama anda, ia akan membantu beberapa orang mencapai kehidupan yang lebih senang dan akhirnya bebas daripada masalah kewangan.
Pertama, izinkan saya perkenalkan diri. Saya Soraya Malik. 26 tahun daripada Kuala Lumpur, dan saya hanya seorang gadis biasa daripada keluarga sederhana, yang bukannya “kaya-raya”. Ibu bapa saya sudah berusia. Ibu dulu seorang jururawat, manakala Abah seorang pemandu lori.
Semasa kecil, saya teringat ibu bapa saya mencuba sedaya upaya membeli pakaian dan makanan yang paling murah sekali. Jika bertuah, mereka dapat menabung sedikit untuk pergi bercuti. Kami mampu melancong sekali setiap 3 atau 4 tahun.
Selepas sekolah menengah, saya tidak terfikir untuk sambung belajar di universiti, kerana saya perlu menyara diri sendiri dan ibu bapa saya yang telah bersara.
Jadi, saya mula bekerja sebagai seorang jurujual, dengan gaji RM1,500 sebulan. Tahun itu 2008, dan gaji itu kira agak baik di Malaysia.
Duit saya cukup untuk perbelanjaan harian, tapi saya ada impian, impian untuk membeli Mercedes Benz. Saya tahu kereta itu mahal dan saya perlu berjimat selama bertahun-tahun. Namun, saya tak kisah. Lagipun, ia impian saya, dan impian tidak boleh menjadi nyata dalam sehari dua. Itu yang saya fikir pada masa itu…
Saya sangat kecewa dengan keadaan kewangan saya, harga mula naik kerana inflasi dan kehidupan di Malaysia semakin susah. Rakyat semua resah tetapi saya tahu saya mesti teruskan bekerja…
Namun, selepas 3 bulan, kedai baju majikan saya telah bankrap, saya tiada kerja, tiada sumber pendapatan, dan perlu bergantung pada wang KWSP ibu bapa.
Itu merupakan zaman yang paling sedih sekali. Saya terdesak mencari peluang pekerjaan di Internet, tetapi selepas dua bulan, masih tiada hasil.
Lagi 2 minggu berlalu, dan saya hampir berputus asa, tetapi tiba-tiba saya terjumpa satu laman web. Sebuah kisah tentang seorang lelaki yang berjaya mendapat RM36,000 dari internet, di depan komputer, tanpa meninggalkan rumahnya!
Dia berkata dia berdagang PILIHAN BINARI
Saya pening. Adakah ini peluang yang saya carikan? Peluang yang wujud sekali seumur hidup?
Pada mulanya, saya tidak faham apa-apa, tapi saya membuat kajian untuk info, laman web, blog dan sumber lain topik ini. Akhirnya, saya agak mahir dalam bidang ini. Saya terasa gembira dan ingat sampai sekarang. Begitu mengujakan untuk tahu saya boleh menjadi seorang pakar dan boleh membuat duit secara online…
Sekarang, mari kita tepikan kisah saya, kerana saya mahu anda fahami apa yang saya sedang ceritakan. Saya akan terangkan kepada anda apa itu PILIHAN BINARI , secara ringkas, supaya anda tidak perlu membuat kaji selidik berpuluh-puluh laman web, seperti yang saya lakukan dulu. Saya akan menjimatkan masa dan usaha anda.
PILIHAN BINARIialah revolusi baru untuk membuat duit dalam pasaran kewangan, ia sangat mudah difahami, cepat dan sangat menguntungkan. Anda mungkin tahu bahawa pasaran kewangan ialah tempat di mana mata wang, seperti dolar, euro atau pound didagangkan 24/7, iaitu tiada rehat atau hari cuti.
Anda hanya perlu membuka akaun percuma di laman web PILIHAN BINARI (laman web broker), buat deposit, pilih jumlah pelaburan dan ramal arah tuju harga (misalnya, kadar pertukaran dolar US) dalam beberapa minit atau jam.
Hanya terdapat dua pilihan: Tinggi atau Rendah. Dagangan boleh berlangsung selama 1 minit hingga 3 jam (masa luput), dan anda boleh memilih tempoh di antara waktu itu. Jika ramalan anda betul, jumlah pelaburan anda akan digandakan; jika salah, anda kehilangan jumlah pelaburan.
Jika anda mengikut arahan saya, ini akan bertukar menjadi kerja anda. Ini dipanggil ‘trading’ (berdagang), dan seorang yang melakukan ini digelar ‘trader’ (pedagang). Sebagai seorang pedagang, anda boleh bekerja pada bila-bila masa di mana jua, hanya perlukan sebuah komputer dan sambungan internet yang stabil. Seperti yang anda boleh lihat, ia adalah agak mudah, kanak-kanak 10 tahun pun mampu memahami cara ia berfungsi!
Apabila saya berpengetahuan lengkap tentang prosesnya, saya sangat teruja dan perlu mencubanya serta merta.
Saya mendaftar untuk akaun percuma broker sama yang diceritakan oleh lelaki itu. Kemudian, saya mendapat tahu bahawa merekalah antara broker PILIHAN BINARI yang terbaik di internet.
Setelah membuka akaun, saya menerima $10,000 kredit demo, sangat berguna untuk mencuba dan berlatih. Ini percuma untuk setiap orang.
Jadi, saya mula berdagang dengan kredit maya ini, dan dalam masa sejam saya mengaut keuntungan $11,000! Ya, ini hanya kredit demo, saya mengejar wang sebenar. Kita tidak boleh lakukannya tanpa membuat deposit, dan dengan ini bukan satu masalah, kerana terdapat pelbagai pilihan deposit, seperti kad kredit (Visa atau MasterCard) dan e-dompet.
Saya membuat deposit pada hari yang sama mengguna kad Visa saya. Saya memilih untuk melabur jumlah yang sedikit sahaja, ini kelebihan, kerana anda boleh mula berdagang serendah $30! Itu jumlah yang mampu saya melabur pada masa itu.
Saya berdagang kurang dari sejam dengan wang sebenar dan baki akaun saya bertambah sebanyak $64. Hebatnya!! Jantung saya berdegup kuat, dan saya mula berpeluh! Saya hanya boleh fikirkan: Syukur, Alhamdulillah! SAYA BERJAYA!!
Saya susah tidur malam itu, dan keesokan hari saya mendapati $197 dalam akaun saya. Ya, betul, seratus sembilan puluh tujuh ringgit! Hanya dengan $30 yang saya deposit hari sebelumnya. Saya tak percaya!!! Kalau boleh saya akan duduk di hadapan komputer selamanya, tetapi saya masih perlu tidur, jadi saya masuk tidur dengan berat hati.
Saya bangun tidur lebih kurang 12PM, dan terus log masuk ke akaun saya. $197 masih ada. Bukan sekadar mimpi!
Keesokannya sepanjang hari saya menghadap komputer dan tiba tengah malam baki akaun saya mencecah $773!!! Saya rasa saya akan mengingati nombor ini selamanya, kerana ini kejayaan serius pertama saya.
Dengar sini, $773-$197 hasilnya $576, ini pendapatan saya dalam masa 12 jam. Saya tidak pernah terima jumlah ini dalam masa kurang daripada satu hari.
Malam itu, sebelum masuk tidur, saya membuat permintaan mengeluarkan duit sebanyak $700 ke kad Visa saya. Sebelum saya tertidur, saya tertanya-tanya jika ini semuanya benar…
Saya terbangun kerana bunyi mesej di telefon saya. Bank saya hantar notifikasi, RM2940 dikredit ke akaun saya. RM2940!! Dimasukkan ke akaun saya!!!
Hari sebelumnya, selepas membuat pembayaran mudah alih dan deposit baki saya kurang dari RM400. Kemudian ada pula RM2940…ia berjaya!!!
Ini hari yang hebat, yang terhebat dalam beberapa tahun yang lalu.
Minggu berikutnya, saya mendapat lebih $6,000 selepas dua bulan lagi, $28,000+, dua bulan seterusnya, lebih kurang $90,000, dan selepas itu saya mampu membeli kereta Mercedes Benz berharga RM496,500!!! Kereta idaman saya, mimpi yang hampir saya lupakan.
Ya, saya masih perlu memohon pinjaman untuk membeli kereta itu, tetapi dengan pendapatan saya, saya mampu membayar ansuran bulanan. Saya mampu melangsaikan pinjaman itu pada masa yang singkat.
Lihat, ini saya bersama kereta Mercedes Benz saya. Pada hari yang sama saya membelinya..
Sekarang, sambil menulis kisah ini, saya cuba mengenang kembali detik itu… Bagaimana saya lakukannya? Jawapannya mudah: Saya percayakan diri sendiri! Pertama, saya menemui peluang, dan saya percaya yang saya mampu membuat duit seperti lelaki di laman web itu. Dan itu saja!
Jadi, anda harus percaya yang anda boleh melakukannya juga. Itu paling penting, kerana tanpa kepercayaan anda tidak boleh mencapai kejayaan. Tidak mungkin! Jika anda tidak percayakan diri sendiri, anda akan mula berfikir bahawa saat-saat terbaik kehidupan anda sudah berlalu. Ini akan terjadi, jika anda terus berfikir begitu…
Jika anda berputus harapan dan tidak mempercayai apa-apa atau sesiapapun, anda tidak akan mengenali peluang yang mampu mengubah hidup anda.
Cubalah cari peluang sedemikian di mana sahaja, dalam setiap peristiwa yang berlaku di sekeliling anda, dalam setiap orang yang ditemui, dalam setiap kisah anda membaca di internet… Di mana-mana jua! Sentiasa gunakan peluang ini, ia milik anda! Akhirnya anda akan berjaya!!!
Walau apa pun keadaan, saya sentiasa percaya bahawa saya akan mampu membeli kereta idaman saya. Dan saya memang beli pun! Saya tidak perlu menyimpan duit, saya beli saja, kerana saya cukup duit untuk membayarnya. Saya memiliki sumber pendapatan yang tidak akan pernah habis; sebaliknya ia membawa lebih banyak wang setiap masa! Tambahan pula, saya tidak perlu melapor kepada bos atau bekerja sepanjang hari tanpa peluang untuk relaks, seperti masa lalu.
Saya membuat lebih banyak duit dalam masa sehari berbanding gaji saya sebulan. Saya rasa sungguh bebas!!!
Adakah ianya keajaiban? Mungkin. Tetapi, ia berlaku, jadi ianya benar. Saya terserempak sebuah artikel, mempercayai diri sendiri dan membuat keputusan muktamad. Itu caranya saya berjaya!
Oh, cukup lah mengenang masa lalu, saya mula lari topik…
kredit : http://www.wherewithallife.com

Ulasan

 1. Saya seorang pemberi pinjaman pinjaman berdaftar dari Persekutuan Rusia, saya memberi pinjaman kepada perniagaan dan individu ke seluruh dunia dengan kadar faedah yang rendah dan berpatutan sebanyak 2%. Sekiranya anda telah menolak pinjaman oleh institusi kewangan bank untuk satu atau lebih sebab atau Adakah anda meminjam kewangan mencari pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman gadai janji, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tidak bercagar dan usaha modal? Anda berada di tempat yang tepat untuk Penyelesaian pinjaman anda Jika anda berminat dengan tawaran pinjaman, sila hubungi kami di Persekutuan Rusia melalui e-mel: chrisrichardloanfirm@hotmail.com melalui Whats App Number +1 (845) 731 5341

  BalasPadam
 2. hai kak soraya ...boleh kak tolong saya dengan informasi Olymp Trade...

  BalasPadam
 3. Boleh ajarkan saya bagaimana mahu menggunakan olymp trade dan mahirkan, please ws saya 01139561005 sana nak sangat belajar tq

  BalasPadam
 4. Boleh ajarkan saya dalam olymp trade ni, ni nombor ws saya 01139561005, terima kasih

  BalasPadam
 5. Hai ms.soraya....Boleh ajarkan saya bagaimana mahu menggunakan olymp trade dan mahirkan, please ws saya 0192000841 tqvm

  BalasPadam
 6. Salam soraya,leh tlg ajar sye.
  0102418713

  BalasPadam
 7. BERITA BAIK!!!

  Nama saya Ratih Wahyu, saya ingin berkongsi kesaksian saya di sini di platform ini untuk semua rakyat Indonesia dan seluruh Asia berhati-hati dengan peminjam internet, Tuhan telah menyokong saya melalui Puan Kathleen Brian yang baik ibu.

  Selepas beberapa tempoh cuba mendapatkan pinjaman daripada institusi kewangan, dan enggan meneruskan, jadi saya memutuskan untuk mendaftar pinjaman dalam talian tetapi saya tertipu dan saya kehilangan Rp 15.000.000 dengan pemberi pinjaman yang berbeza.

  Saya menjadi sangat terdesak untuk mendapatkan pinjaman, jadi saya bercakap dengan rakan saya yang kemudian memperkenalkan saya kepada Mrs Kathleen, yang merupakan pemilik syarikat pinjaman global. Rakan saya meminta saya memohon dari Puan Kathleen, jadi saya mengumpul keberanian dan menghubunginya.

  Saya memohon pinjaman sebanyak Rp500, 000,000 dengan kadar faedah 2%, jadi pinjaman itu mudah disepakati tanpa tekanan dan semua pengaturan dilakukan atas pemindahan kredit, karena fakta bahwa ia tidak memerlukan cagaran dan jaminan untuk mentransfer pinjaman Saya hanya diberitahu untuk mendapatkan sijil lesen permohonan mereka untuk memindahkan kredit saya dan dalam masa kurang dari dua jam wang pinjaman telah dimasukkan ke dalam akaun bank saya.

  Saya fikir ia adalah satu jenaka sehingga saya menerima panggilan dari bank saya bahawa akaun saya dikreditkan dengan jumlah wang tunai Rp500.000.000. Saya sangat gembira bahawa Tuhan akhirnya menjawab doa saya dengan memerintahkan pinjaman saya dengan pinjaman asal saya, yang telah memberikan saya keinginan hati saya.

  Mereka juga mempunyai satu pasukan pakar yang akan menasihatkan anda mengenai jenis perniagaan yang anda ingin melabur dan bagaimana untuk melabur wang anda, jadi anda tidak akan pernah bangkrut lagi dalam hidup anda.

  Semoga Tuhan memberkati ibu Kathleen untuk membuat hidup mudah bagi saya, jadi saya menasihati sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pinjaman untuk menghubungi Puan Kathleen melalui e-mel: kathleenloancompany1@gmail.com untuk pinjaman anda.

  Anda juga boleh menghubungi saya di e-mel saya: ratihwahy@gmail.com dan Kezia yang memperkenalkan dan memberitahu saya tentang Puan Kathleen juga mendapat pinjaman baru dari syarikat itu. Anda boleh menghubungi Kezia melalui e-melnya: keziaarjuna@gmail.com.

  Akhirnya saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda semua untuk meluangkan masa untuk membaca kesaksian sebenar hidup saya mengenai kejayaan saya dan saya berdoa Tuhan akan melakukan kehendak-Nya dalam hidup anda.

  BalasPadam
 8. BERITA BAIK!!!

  Nama saya Kezia Arjuna, saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman supaya berhati-hati, kerana terdapat penipuan di mana-mana, mereka akan menghantar dokumen perjanjian palsu kepada anda dan mereka akan mengatakan tidak ada bayaran pendahuluan, tetapi mereka adalah Idle orang, kerana mereka akan meminta pembayaran yuran lesen dan yuran pemindahan, jadi berhati-hati dengan Syarikat Pinjaman yang palsu.

  Beberapa bulan yang lalu saya terkejut dari segi kewangan dan terdesak, saya tertipu oleh beberapa pemberi pinjaman dalam talian. Saya hampir kehilangan harapan sehingga Tuhan menggunakan kawan saya yang merujuk saya kepada pemberi pinjaman yang sangat handal bernama Puan Kathleen, yang meminjamkan pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp. 900,000,000 (900 juta) dalam masa kurang daripada 24 jam tanpa tekanan atau tekanan dan kadar faedah hanya 2%.

  Saya sangat terkejut apabila saya memeriksa baki akaun bank saya dan mendapati bahawa jumlah yang saya gunakan telah dihantar terus ke akaun bank saya tanpa berlengah-lengah.

  Kerana saya berjanji bahawa saya akan berkongsi berita baik, jadi orang boleh mendapatkan pinjaman dengan mudah tanpa tekanan. Jadi, jika anda memerlukan sebarang pinjaman, sila hubungi ibu yang baik melalui e-mel sebenar: kathleenloancompany1@gmail.com dan WhatsApp Only: {+12093480782}. Dengan rahmat Tuhan, dia tidak akan pernah mengecewakan anda dalam mendapatkan pinjaman jika anda mematuhi perintahnya.

  Anda juga boleh menghubungi saya di email saya: keziaarjuna@gmail.com dan Bulan yang memperkenalkan dan memberitahu saya mengenai Puan Kathleen, dia juga mendapat pinjaman baru dari Cik Kathleen. Sekarang apa yang saya akan lakukan adalah cuba untuk memenuhi bayaran pinjaman saya yang saya hantar terus ke akaun mereka setiap bulan.

  Satu perkataan cukup untuk orang bijak.

  BalasPadam

Catat Ulasan

HAK ANDA UNTUK KOMEN

Catatan Paling Popular

[PETUA] Zakar Panjang, Besar dan Air Mani Pekat dan Banyak.

KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Manfaat suami Menghisap Payudara Isteri

11 TANDA-TANDA WANITA BERNAFSU YANG MELAMPAU YANG HARUS ANDA KETAHUI..

TEKNIK SPONTAN MENGGODA ISTERI

Sebab Sebenar Kenapa Suami Suka Peluk Isteri, Tahu Tak Apa Maksudnya.?

Cara Remove Friends Tak Aktif di Facebook

Melancap atau Onani tidak bahaya sekiranya..

Catatan Popular Minggu Lepas

[PETUA] Zakar Panjang, Besar dan Air Mani Pekat dan Banyak.

KEPENTINGAN MENGULUM ZAKAR SUAMI

Manfaat suami Menghisap Payudara Isteri