LINE PREPIAD YANG MEMBAYAR

DAFTAR SEKARANG untuk jd agen TONE EXCEL, Komisen top up 10%-13% selagi mereka menggunakan line TuneTalk (pasif income).

TAHUKAH ANDA??

Dengan handphone boleh menjana wang yang banyak setiap bulan.

BACA BLOG PUN BOLEH KAYA

Bisnes paling senang dan mudah.

Blog Popular No2 DiGoogle

Berusaha selagi belum dapat.

YANG NI PUN BEST JUGA

Selagi ada usaha ianya pasti.

Sabtu, 30 Ogos 2014

Peta Hidup Manusia, MENARIK..


Kredit : @ KITA production

Khamis, 28 Ogos 2014

Renungan " Kata-kata " Saidina Ali bin Abi Talib.

Selasa, 26 Ogos 2014

Info Penting Kepada Rakyat Malaysia..JOm lihat Dan Fikir-fikirkan..

Salam..

Apakah perasaan anda-anda yang perokok, apabila anda menhayati banner ini..??? Jangan buat dek je... kena fikir-fikirkan ya...

Terima Kasih..

Admin CBP.

Isnin, 25 Ogos 2014

Kata Kunci " Blog Popular " Membuat Carta Blog Popular Menduduki No 1 dalam carian di Google.

Alhamdulillah...

Kata kunci blog popular paling tertinggi yang penah admin tenggok 6.9 Bilion di cari di Google.

Yang admin sangat gembira blog Carta Blog Popular berada pada ranking pertama.

Print Screen ini di ambil pada minggu lepas waktu tengahari.

Sebenarnya blog ini terbengkalai selama 2 tahun lebih semasa baru belajar buat blog. Dulu admin sangat gemar untuk mengetahui blog mana yang paling popular dan lahirlah Carta Blog Popular ini.

Admin hanya gemar mengumpul blog - blog politik. Kerana masalah-masalah yang tidak dapat di atasi blog ini terbengkalai lebih 2 tahun. Walaupun sudah lama tak update blog ini admin terkejut pada 2 bulan lepas cuba buat carian di google dengan kata kunci " Blog Popular " blog ini berada di ranking ke 3 dengan 2.3 bilion di cari di google.

Sabtu, 23 Ogos 2014

" SYUKUR PADA MU TUHAN " kerana memilih aku menerima mesej ini..

PLATFORM BARU.. MODAL KECIL...UNTUNG LUMAYAN DAN PALING HADAPAN..

Ya Allah Ya Tuhan ku...

Aku berterima kasih kepada MU kerana telah memilih aku sebagai salah seorang daripada berbilion-bilion hamba MU untuk menerima satu peluang rezeki bagi mengubah kehidupanku ke arah yang lebih baik.

Aku hamba MU yang lemah lagi kerdil, hanya kepada MU aku merayu dan memohon bantuan serta perlindungan kerana sesungguhnya KAU MAHA PENGASIH, PENYANYANG, dan PEMURAH lagi MAHA BERKUASA.

Ya Allah, jika rezeki ini rezeki yang KAU HALAL kan, permudahkan lah juga REZEKI MU ini kepada insan yang memberikan mesej ini kepada ku...AMINNNN!!!

Jumaat, 22 Ogos 2014

Promosi Blog INFO TERKINI IKLAN, BERITA DAN BISNES.


Salam petang..

Satu lagi blog yang admin nak promosi hari ini yang bertajuk : 

INFO TERKINI IKLAN, BERITA DAN BISNES.

Terima..lah Maklumat, Berita Dari kami....

 

 Linknya sini :  http://am9897.blogspot.com/

 

Sekian terima kasih..

 

Admin CBP.

Khamis, 21 Ogos 2014

Promosi Blog Usahawan Internet [dengar blog pun boleh menjana pendapatan]

Salam petang..

Admin hari ini ingin membuat promosi satu blog yang diberi nama USAHAWAN INTERNET. Blog ini menawarkan tapak iklan dan disamping anda beriklan diblognya anda boleh menjana pendapatan.

Iklannya pun berpatutan harganya, jika anda ingin menjadi usahawan pun boleh di blognya. Modal hanya RM 55 sahaja perlot. Jika kena cara anda berusaha anda boleh menjadi jutawan blog pertama di malaysia.

Selamat mencuba...

Linknya sini : http://usahawanjutawan33.blogspot.com/

Sekian Terima Kasih..

Admin CBP

Rabu, 20 Ogos 2014

Promosi Blog Terkini [Forum e-Iklan.com]

Salam..

Hari ini admin nak promosikan satu blog forum isu semasa, ruang iklan dan umum. Nama blog ini di namakan bertajuk Forum-e-IKLAN.COM.

Di blog ini juga anda boleh menonton TV Selangor dan mendengar Radio Internet CiliFM, DpedasFM. Dan menyediakan link-link untuk media web.

Anda juga boleh menjadi member dan berforum disana. kalau ada yang berminat silakan..

PERCUMA JEE....

Linknya sini : http://eiklan.webs.com/

Sekian Terima Kasih..

Admin CBP.

Selasa, 19 Ogos 2014

Edisi Promosi Blog [ AGEN PERUBAHAN ]

Salam..

Selamat petang teman-teman, admin nak promosi blog yang di beri nama Agen Perubahan yang menyiarkan berita-berita politik di malaysia.

Admin check raking di Alexa ialah :

Global Rank  Global rank icon  1,675,736

 Link blog ini ialah : http://agendsai.blogspot.com/

Terima Kasih..  

Admin CBP.

Isnin, 18 Ogos 2014

Carta Blog Popular 18 Aug 2014 [ Juara Tranungkite ]


Ahad, 17 Ogos 2014

Edisi Promosi blog [Usahawan Internet]

Salam..

Malam ini admin nak promosi blog bisnes, dengan mengunakan blog pun boleh menjadi usahawan.. jom layan...

Linknya sini : http://online55only.blogspot.com/

Sabtu, 16 Ogos 2014

Edisi Promosi Blog ini Nama blognya [ My News..Terkini!! Panas!! Best!! ]

Salam kembali..

Hari ini admin nak promosi satu blog yang diberi nama My news.. terkini...panas..dan best.
Blog ini yang memaparkan berita berkaitan dunia islam, berita semasa, sukan, bisnes, politik dan agama. Link blognya sini : http://am9897.webs.com/

Di raking di Alexanya ialah :

Global Rank 

Global rank icon 17,313,739

Sekian Terima kasih

Dari admin CBP.

Jumaat, 15 Ogos 2014

Edisi Promosi Blog di Carta Blog Popular..

Salam pagi..

Hari ini admin nak promosi blog yang menyiarkan berita dunia Islam hari ini.

Blog ini di beri nama MuslimOri.Com. Ni linknya : http://muslimori1.blogspot.com/

Admin check di Alexa

Global Rank Global rank icon  2,654,770


Rank in Indonesia  Indonesia Flag  39,731


Terima kasih..
Admin CBP. 

Khamis, 14 Ogos 2014

Edisi Promosi Blog di Carta Blog Popular.

Salam... hari khamis.

Hari ini admin nak promosi blog http://kuburkanumno.blogspot.com/

Blog ni tak ada dalam senarai alexa. Ini blog Isu semasa berasaskan banner dan foto..
Bolehkah blog ini menjadi popular??? kita nanti dan tengok...

Terima Kasih..

Admin CBP.

Rabu, 13 Ogos 2014

Bolehkah Blog Pejuang Rakyat Original [ P.R.O fm ] Menjadi Popular ??

Salam..

Bolehkah blog ini http://suararakyatbangkit.blogspot.com/ Menjadi popular pada masa akan datang...Blog Isu semasa ini yang di panggil Pejuang Rakyat Original [ P.R.O fm ]. Blog ini di terbikkan pada bulan mac 2009.

Admin doakan blog ini boleh menjadi blog yang popular pada suatu hari nanti...

Terima Kasih..

Admin CBP.

Selasa, 12 Ogos 2014

PENGUMUMAN!! DARI CARTA BLOG POPULAR..

Salam..

Inya Allah dalam masa yang terdekat kami akan update kembali Carta blog-blog yang popular yang hampir 2 tahun terbengkalai...atas sebab-sebab tidak boleh di elakan...

TQ. dari admin CBP.